Logo klantenvertellen.nl

9.0 score 100% aanbeveling

Bezoekers Jeugdland leven zich uit op Mondial Movers springkussen

De bezoekers van het evenement Jeugdland Alblasserdam kunnen zich deze week lekker uitleven op het Mondial Movers springkussen! Het springkussen is te vinden bij Cultureel Centrum Landvast, waar de hele week allerlei sport- en spelactiviteiten worden georganiseerd.

springkussen Jeugdland

Het Mondial Movers springkussen is niet te missen op het terrein van Jeudland Alblasserdam: de knalblauwe ‘verhuiswagen’ trekt de hele dag door veel bezoekers. Jeugdland is dan ook al jaren een populair evenement in Alblasserdam. In de laatste week van de zomervakantie worden er dagelijks allerlei sport- en spelactiviteiten georganiseerd in en rondom Cultureel Centrum Landvast. Van knutselen en handwerken tot rolstoelbasketbal, voetbal en hutten bouwen: er is ook dit jaar weer een uitgebreid programma samengesteld voor de jeugd. Het Mondial Movers springkussen is een mooie toevoeging daarop!

Springkussen

Mondial Movers heeft al jaren haar eigen springkussen in de herkenbare kleuren van de verhuisorganisatie. Regelmatig wordt het springkussen in het hele land gebruikt. Wilt u het lenen? Mail naar Joke Glastra: [email protected]. Op de website van Mondial Movers is een overzicht te vinden wanneer het beschikbaar is.

springkussen Jeugdland

springkussen Jeugdland