Logo klantenvertellen.nl

9.0 score 100% aanbeveling

Mondial Movers springkussen bij voetbalclub DCV Krimpen aan den IJssel

Het Mondial Movers springkussen was tijdens de schoolvakantie te vinden op het terrein van voetbalvereniging DCV in Krimpen aan den IJssel, waardoor de jeugd zich tussen de trainingen door lekker kon uitleven.

Mondial Movers springkussen bij DCV

Op maandag en dinsdag vond op het terrein van DCV een mooi voetbalevenement voor de jeugd plaats: de Feyenoord Soccer Schools. Twee dagen lang werden er trainingen gegeven aan de in totaal 45 deelnemers, die de kou wisten te trotseren. Om tijdens het voetbalprogramma wat afwisseling te bieden werd aan verhuisbedrijf Mondial Movers gevraagd of de club het springkussen (in de vorm van een verhuiswagen) weer kon lenen. “Vorig jaar heeft onze vereniging met veel plezier gebruik gemaakt van jullie springkussen tijdens onze thuistoernooien. Ook dit voetbalseizoen lenen we weer graag het springkussen.”

Mondial springkussen

Mondial Movers heeft al een aantal jaar haar eigen springkussen, in de herkenbare kleuren van het verhuisbedrijf. Regelmatig wordt het in het hele land gebruikt. Wilt u het springkussen lenen? Mail naar [email protected] voor het opvragen van meer informatie. Op de website van Mondial Movers is een overzicht te vinden wanneer het beschikbaar is.
Mondial Movers springkussen