Logo klantenvertellen.nl

9.0 score 100% aanbeveling

Sprankelende exposities bij Mondial Eduard Strang Verhuizingen

Sprankelende exposities bij Mondial Eduard Strang Verhuizingen

De Mondial Movers vestiging uit Vught, Mondial Eduard Strang Verhuizingen heeft een eigen galerie en een bedrijf dat gespecialiseerd is in het verkopen van vitrines; Stravi.
Stravi organiseert samen met Dutch Art & Design Salon een sprankelende expositie.

Op zondag 27 januari werd in Vught in de galerie van Stravi om 13.00 uur de expositie geopend met werk van vier kunstenaars uit het collectief van Dutch Art & Design Salon (DADS) uit ’s Hertogenbosch. DADS is een samenwerkingsverband met verschillende kunstdisciplines en heeft als doel om een breed publiek te bereiken op een laagdrempelige manier. Dit wordt gerealiseerd door allerlei partijen bij elkaar te brengen. DADS is van mening dat creativiteit in al zijn vormen, een verbindende factor is in de samenleving.

Stravi heeft een ruimte speciaal ingericht om dienst te doen als galerie. Kunstenaars kunnen hier hun spullen exposeren tegen goede voorwaarden. Mondial Eduard Strang Verhuizingen is gespecialiseerd in het vervoer van kunst en antiek. Het verhuisbedrijf geeft opkomende en jonge kunstenaars meer bekendheid door hun werk in de galerie te exposeren. Stravi hoopt met deze galerie een brug te slaan tussen de klanten van Stravi, zoals musea, veilinghuizen, commerciële kunstgaleries, kunstverzamelaars en geïnteresseerden in kunst enerzijds en de kunstenaar anderzijds.

De expositie is geopend op de komende zondagen:
3, 17 en 24 februari van 13.00 tot 17.00 uur. 10 februari is de galerie gesloten wegens carnaval.
De expositie is ook op afspraak te bezoeken.

Op 3 februari geeft Mieke Reijner-Verhoeven een demonstratie van de technieken die zij toepast. Edelsmid Birgit Doesborg maakt sieraden en objecten met de Mokumse-gane smeedtechniek, op 17 februari geeft zij hierover uitleg. Jacqueline Hendrickx toont op 24 februari schilderijen die geïnspireerd zijn op de vorstinnen uit heden en verleden. De tassenexpositie van Marcel Teheux wordt op dit moment vertoond in de galerie.