Logo klantenvertellen.nl

9.0 score 100% aanbeveling

Mondial Waaijenberg Verhuizers sponsort klusbus stichting Present Ede

Stichting Present Ede heeft met behulp van een succesvolle crowdfundingsactie haar klusbus kunnen behouden! Eén van de sponsoren was een goede bekende van de stichting: Mondial Waaijenberg Verhuizers.

klusbus Mondial Waaijenberg

De afgelopen drie jaar werd de bus gefinancierd door de Vallie Autogroep. Toen deze sponsoring ten einde liep werd er een actie gestart zodat stichting Present de bus over kon nemen. En met succes! Veel bedrijven, organisaties en clubs droegen een steentje bij en lieten als dank voor hun medewerking hun logo op de bus plaatsen. Mondial Waaijenberg Verhuizers is één van de donateurs. Het verhuisbedrijf uit Ede en de stichting Present kennen elkaar al jaren. Zo trekken ze samen op bij hun werk voor het goede doel, stichting De Verhuisfamilie. Deze stichting ondersteunt mensen die door omstandigheden moeten verhuizen, maar daar niet de middelen of het netwerk voor hebben.

Vrijwilligerswerk

Present Ede is een stichting die mensen wil activeren om zich vrijwillig in te zetten voor een ander. Vorig jaar stonden er maar liefst 650 bewoners van Ede klaar om mensen te helpen die wel een steuntje in de rug kunnen gebruiken, vanwege financiële of gezondheidsredenen. Ook mensen met een klein netwerk kunnen rekenen op de inzet van vrijwilligers. Zo worden er bijvoorbeeld verwaarloosde tuinen en woningen opgeknapt. Daarnaast worden er allerlei activiteiten georganiseerd, zoals wandelen met senioren en pannenkoeken bakken met mensen met een verstandelijke beperking. Vrijwilligers geven zelf aan hoeveel tijd ze hebben om zich in te zetten voor Present. Dat kan eenmalig zijn, maar ook bijvoorbeeld één keer per maand of één keer per week.

De klusbus is voor het werk van Present Ede onmisbaar: zo wordt er bijvoorbeeld tuingereedschap mee naar een klus gebracht, of afval naar de stort gebracht. De stichting is alle sponsoren dank ook erg dankbaar voor hun steun!

klusbus Mondial Waaijenberg