Logo klantenvertellen.nl

9.0 score 100% aanbeveling

Mondial Waaijenberg Verhuizers steunt Beursvloer Ede

Verhuisbedrijf Mondial Waaijenberg ondersteunt het maatschappelijke evenement ‘Beursvloer Ede’, dat op donderdag 14 februari 2019 wordt gehouden. Directeur Jan van Santen is spreekstalmeester op deze bijeenkomst voor organisaties. Zij kunnen zich aanmelden voor dit evenement om hulp te bieden én hulp te vragen. Het doel is om tot zoveel mogelijk matches te komen.

Beursvloer
Jan van Santen in gesprek tijdens een eerdere editie van de Beurslvoer Ede.

Er zijn al diverse maatschappelijke organisaties, zoals een zorgboerderij en jongerenhuis, die een hulpvraag hebben ingediend. De hulpvragen variëren van het maken van flyers tot de inrichting van een kleine zorgwoning.

Bedrijven die maatschappelijk betrokken zijn worden uitgenodigd om zich aan te melden voor het evenement. Zij kunnen op 14 februari in gesprek gaan om te kijken of zij een organisatie ergens mee kunnen helpen. Dit gebeurt in de vorm van een speeddate. Als er een match is, wordt er van de hulpvrager verwacht dat er een tegenprestatie aangeboden wordt. Alles gebeurt uiteraard met gesloten beurzen.
Het evenement is een initiatief van Malkander en gemeente Ede en wordt gehouden in Cultura. Directeur Jan van Santen van Mondial Waaijenberg Verhuizers zal als spreekstalmeester het geheel in goede banen leiden.

Meer informatie over het evenement is te vinden op www.beursvloerede.nl.