Logo klantenvertellen.nl

9.0 score 100% aanbeveling

Mondial Movers steunt Global Cardboard Challenge: evenement voor kinderen

Verhuisbedrijf Mondial Movers ondersteunt de Global Cardboard Challenge. Dit evenement voor kinderen wordt op zaterdag 7 oktober 2017 gehouden bij Duurzaamheidscentrum Weizigt in Dordrecht. Kinderen worden uitgedaagd om duurzame oplossingen te bedenken voor bedrijven uit de Drechtsteden. Hun ideeën kunnen ze vormgeven door te bouwen met verhuisdozen van Mondial Movers.

Verhuisbedrijf Mondial Movers sponsor Global Cardboard Challenge

Verhuisbedrijf Mondial Movers sponsort de Global Cardboard Challenge.

Verhuisbedrijf Mondial Movers ondersteunt dit initiatief van harte. Duurzaam ondernemen is voor deze landelijk opererende verhuizer namelijk zeer belangrijk. De ‘vriendelijke verhuizer’ zal daarom de verhuisdozen leveren waar de jonge bezoekers mee aan de slag kunnen.

Duurzame oplossingen

Op zaterdag 7 oktober kunnen kinderen gratis deelnemen aan het evenement. Er is een competitie waarin ze uitgedacht worden om duurzame oplossingen te bedenken voor bedrijven uit de Drechtsteden. Kinderen tussen de 6 en 14 jaar oud kunnen zich daarvoor opgeven in teams van twee. Verder is de bouwplaats vrij om te bouwen met bijvoorbeeld vrienden, broers, zussen, ouders, opa’s en oma’s. Kortom: een gezellig uitstapje voor de hele familie!

Global Cardboard Challenge

Bedrijven en organisaties uit de Drechtsteden hebben een vraagstuk bedacht waarop de kinderen een oplossing mogen bedenken. Bijvoorbeeld: Hoe ziet het nieuwe duurzame gemeentekantoor eruit? Hoe zorgen we dat de Drechtsteden niet overstromen? En hoe kun je de school verwarmen en verlichten zonder vaste stroomaansluiting? De deelnemers mogen hun oplossing uitbeelden in karton. De organisatie en de sponsoren (onder wie verhuisbedrijf Mondial Movers) zorgen voor de grondstoffen (karton) en het gereedschap. Al met al is dit zowel een leuk als uitdagend evenement! Bovendien leren de deelnemers meer over belangrijke vraagstukken als het gaat om duurzaamheid.

Deze activiteit is, zoals gezegd, in het kader van de Global Cardboard Challenge. Dit is een wereldwijd evenement waarvan Thuisrecycling.nl de Nederlandse editie organiseert. Aanmelden kan via de website van Thuisrecycling.

Benieuwd naar een impressie van de Global Cardboard Challenge? Kijk op zaterdag 7 oktober op de website van verhuisbedrijf Mondial Movers of volg ons via Facebook en twitter.