Logo klantenvertellen.nl

9.0 score 100% aanbeveling

Spandoek Inboedelhotel gemonteerd

Wie nu langsrijdt bij Mondial Vogel Verhuizingen aan de Oude Veerseweg 20 op het industrieterrein Ramsburg in Middelburg, maakt kennis met het nieuwe spandoek van het Inboedelhotel dat aan het pand is gemonteerd.

spandoek inboedelhotel mondial movers

Het spandoek dient om de passanten te informeren over het feit dat in het pand nu ook het Inboedelhotel Middelburg is gevestigd. De prijsvriendelijkste Self Storage van Nederland.

De Mondial Movers verhuisbedrijven in het hele land hebben besloten om de self storage aan te gaan bieden volgens een uniek concept en zoals altijd is de Middelburgse vestiging, Mondial Vogel Verhuizingen, een van de eerste die van een plan ook werkelijkheid maakt.

Om de rest van Nederland ook gelijk te attenderen op de altijd aanwezige blauwe lucht op Walcheren is de foto strategisch gemaakt, niet alleen het spandoek aan het pand, maar ook een stralende voorjaars hemel is zichtbaar.

Self Storage Inboedelhotel Middelburg is prijsvriendelijk, en hoe dat komt valt op de website www.inboedelhotel.nl te lezen.