Logo klantenvertellen.nl

9.0 score 100% aanbeveling

Sinterklaas bezoekt basisschool De Panta Rhei

Afgelopen 5 december hebben de sint en zijn pieten een bezoek gebracht aan de kinderen van basisschool De Panta Rhei in Ede. De goedheiligman had voor dit bezoek zijn schimmel ingeruild voor één van de verhuiswagens van Mondial Waaijenberg Groep.

Sinterklaas en zijn pieten waren in deze drukke periode bezig met het inpakken en bezorgen van cadeautjes, maar ook het bezoeken van kinderen. Daarnaast stond er ook een verhuizing van het pietenhuis op de planning. Mondial Waaijenberg Groep mocht deze verhuizing uitvoeren. Toen zij hoorde dat de sint nog naar De Panta Rhei wilde, stelde de verhuizers meteen voor om hen per verhuiswagen naar de basisschool te brengen.

De sint en zijn pieten werden warm onthaald door zingende kinderen van de basisschool. De verhuiswagen uitklimmen was een beetje spannend voor sinterklaas, maar gelukkig kwam alles goed. De pieten hadden een aantal verhuisdozen meegenomen waar de kinderen hun pepernoten, chocoladeletters en cadeautjes in hebben gepakt.

Ook bij het weggaan werden de sint en zijn pieten weer uitgezwaaid door de kinderen. De verhuizers hebben sinterklaas en zijn gevolg naar hun nieuwe pietenhuis gebracht. Hier hebben zij heerlijk kunnen uitrusten na het bezoek en de drukke pakjesavond.

Het sinterklaasfeest was weer een groot succes!