Logo klantenvertellen.nl

9.0 score 100% aanbeveling

Sfeervolle jaarvergadering Mondial Movers in Maastricht

Maastricht vormde afgelopen weekend het decor van de jaarvergadering van Mondial Movers. Drie dagen lang vonden er activiteiten plaats voor de vertegenwoordigers van de Mondial verhuisbedrijven, met als centraal punt de jaarvergadering in het Bonnefantenmuseum.

Aron Nijs Fotografie

Mondial Movers is een samenwerkingsverband van 18 Mondial verhuisbedrijven in heel Nederland. Vanwege de coronacrisis heeft het twee jaar geduurd voordat de jaarvergadering weer fysiek georganiseerd kon worden, maar afgelopen weekend was het dan eindelijk zover. Robert en Michael van Maasakker waren namens Mondial Centrum Verhuizingen in Maastricht de gastheren van deze bijeenkomst.

Jaarvergadering

De jaarvergadering vond plaats in een zaal in het Bonnefantenmuseum. Algemeen directeur Marcel de Waal blikte in zijn toespraak terug op de afgelopen jaren. Zo werd onder meer het Keurmerk Sociale Onderneming behaald door de Mondial verhuisbedrijven en zag de Mondial Movers Foundation het levenslicht. Deze stichting is opgericht met als doel om armoede en eenzaamheid te bestrijden. Bestuurslid Monique Baldussi liet in een presentatie zien wat de Foundation tot nu toe heeft bereikt. Geert Haverkort van Mondial Vogel Verhuizingen werd in het zonnetje gezet omdat hij na de oprichting de eerste activiteit organiseerde in een zorginstelling.
Tot slot had Monique zelf nog een verrassing voor de stichting: vanuit haar bedrijf Gifts & Nature overhandigde ze een cheque van 500 euro.

Awards

Tijdens de jaarvergadering werden er diverse awards uitgereikt. Mondial Veldhoen Verhuizingen viel in de prijzen voor Beste Buitendienst en Beste Taxateur. En Mondial Friesland Verhuizingen mocht een certificaat in ontvangst nemen voor Beste Binnendienst. De winnaars zijn gekozen op basis van de beoordelingen van klanten op Klanten Vertellen.
Voor de titel ‘Mondials Beste Verhuisbedrijf van het Jaar’ heeft een onafhankelijke jury gekeken naar een breed scala aan onderwerpen. Niet alleen reviews van klanten, maar ook de inzet op het gebied van duurzaamheid, social return en sociaal ondernemerschap werd meegenomen in de beoordeling. Op basis daarvan werd Mondial R. Vlot & Zn. Verhuizingen tot winnaar gekozen. Directeur Stijn Huijts van het Bonnefantenmuseum reikte de wisseltrofee uit aan Jan Wouter Vlot en Janco Romeijn. Daarnaast werd een kunstwerk overhandigd aan de winnaar, ontworpen door Batya van Brakel (gespecialiseerd in meditatieve kleurkunst).

Ludieke actie

Tijdens de jaarvergadering was er een intermezzo van Wim en Merle Giesselbach en David Zijlstra (Wimmer Quality Management). Voor de audits bezoeken zij regelmatig de Mondial verhuisbedrijven. Als ludieke actie reikten zij prijzen uit aan de bedrijven die de beste koffie schenken. Mondial Vlugo Verhuizingen eindigde op de eerste plaats, gevolgd door Mondial Movers kantoor Alblasserdam en Mondial Baars Verhuizingen.

Na afloop van de bijeenkomst was het tijd voor een informeel programma, met een stadswandeling door Maastricht en een diner op een rondvaartboot. De bijeenkomst werd op zaterdagochtend afgesloten met een bezoek aan Mondial Centrum Verhuizingen.