Logo klantenvertellen.nl

9.0 score 100% aanbeveling

Seminar Waardecreatie in de Facilitaire Wereld

Mondial OMA office Moving AllienceFMN

Let op: De organisatie heeft om kwalitatieve redenen moeten besluiten het seminar geen doorgang te laten vinden. Aanmelden is dan ook niet mogelijk. Iedereen die zich aangemeld heeft, heeft inmiddels persoonlijk bericht ontvangen.

Op 7 juni 2013 wordt in het auditorium van het Da Vinci College het seminar ‘Waardecreatie in de facilitaire Wereld’ gehouden.

Sprekers zijn Rob van Veen (focus op aanbestedingen) en Marcel Broumels (focus op dienstverlening), terwijl Ian van der Pool (voorzitter FMN) als dagvoorzitter zal optreden.
Na de lunch bestaat de mogelijkheid de ‘Duurzaamheidsfabriek’ te bezoeken.

De dag wordt georganiseerd door de Office Moving Alliance (OMA, wereldwijde organisatie van projectverhuizers) in samenwerking met Facility Management Nederland (FMN) ter gelegenheid van het eerste jaarcongres van de Europese leden van de OMA. Mondial Movers is het Nederlandse lid van de OMA en treedt dan ook op als gastheer voor de genodigden aan congres en seminar.

Voor deelname aan het seminar worden persoonlijke uitnodigingen verstuurd, echter er bestaat de mogelijkheid voor geïnteresseerden zich in te schrijven via [email protected]. Op basis van beschikbaarheid en volgorde van binnenkomst worden de aanvragen toegewezen.

Het seminar heeft als voertaal Engels en er zijn geen kosten aan de deelname verbonden.

Samenvatting
De bijeenkomst vindt plaats op vrijdag 7 juni 2013 in het Auditorium en de Duurzaamheidsfabriek van het Da Vinci College te Dordrecht. Het Auditorium beschikt slechts over 120 plaatsen.

Het dagprogramma ziet er als volgt uit:

09.00 – 09.45 Inloop en koffie/thee
10.00 – 10.15 Welkomstwoord Tom Stuij, Algemeen Directeur Mondial Movers
Introductie dagvoorzitter Ian van der Pool, voorzitter FMN
10.15 – 11.00 lezing ‘waardecreatie bij aanbestedingen’ door Rob van der Veen
11.00 – 11.45 lezing ‘waardecreatie in de dienstverlening’ door Marcel Broumels
11.45 – 12.00 evaluatie en afsluiting
12.00 – 13.30 uitgebreide lunch
13.30 – 15.30 bezoek aan de Duurzaamheidsfabriek.

Om te zorgen dat het seminar ook maatschappelijke waarde toevoegt, is er voor gekozen het te laten plaatsvinden in het Da Vinci College, waar de befaamde ‘Duurzaamheidsfabriek’ het afgelopen jaar gestalte heeft gekregen. U wordt in de gelegenheid gesteld om, samen met docenten, dit duurzaamste en modernste opleidingsinstituut van Nederland te bezichtigen. Een facilitaire ervaring! Alle activiteiten rondom de locatie en het seminar worden, in het kader van de diverse opleidingen, uitgevoerd door leerlingen van het Da Vinci College.