Logo klantenvertellen.nl

9.0 score 100% aanbeveling

Selfstorage Houten wegens groot succes uitgebreid

Selfstorage Houten wegens groot succes uitgebreid

Houten – Mondial VSN Midden Verhuizingen heeft de capaciteit van de Selfstorage in Houten flink uitgebreid. De opslagruimtes van het verhuisbedrijf is na een voorzichtige start in april 2010 inmiddels meer dan verdubbeld.

Tegenwoordig zijn er ook andere boxafmetingen dan voorheen. Zo zijn er sinds kort zowel grotere als kleinere boxen te huur. “Vooral voor de Midden- en Kleinbedrijven blijkt het een pasklare oplossing, aldus Reinier Gerritsen van Selfstorage Houten. Volgens Gerritsen maken inmiddels verschillende partijen gebruik van de selfstorage. Zo zijn er bijvoorbeeld stukadoors die hun spullen opslaan in Houten, maar ook handelaars die monsters en ander handel opslaan in de boxen.

De service van de Selfstorage Houten breidt zich nog verder uit door de mogelijkheid van het aanleveren van goederen direct bij de opslagboxen. Hierdoor hoeven klanten niet speciaal zelf aanwezig te zijn als er goederen of voorraad afgeleverd wordt. Ook voor particulieren blijkt dit een ideale oplossing. Dicht in de buurt, in een vertrouwde omgeving en geen lange opzegtermijnen. Naast onze standaard opslagboxen bedenken we voor elke vraag een oplossing. Of het nu gaat om groter, kleiner, langer of korter er is altijd wel een mogelijkheid aldus Gerritsen. Dit komt met name omdat Selfstorage Houten een onderdeel is van Mondial VSN Midden verhuisbedrijf en dus ook over transport expertise en faciliteiten beschikt. 

Voor meer informatie hier klikken.