Logo klantenvertellen.nl

9.0 score 100% aanbeveling

Self Storage Inboedelhotel gevestigd in ‘s-Hertogenbosch

Rij nu langs bij Mondial Vlugo Verhuizingen aan de Graaf van Solmsweg in ‘s-Hertogenbosch en maak kennis met het nieuwe spandoek van het Self Storage Inboedelhotel dat aan het pand is gemonteerd.

self storage mondial movers in s-Hertogenbosch

Het spandoek dient om de voorbijgangers te informeren over het feit dat in het pand ook het Inboedelhotel ’s-Hertogenbosch is gevestigd. De prijsvriendelijkste Self Storage van Nederland.

De Mondial Movers verhuisbedrijven in het hele land bieden Self Storage aan volgens een uniek concept. Om de voorbijgangers te attenderen op de aanwezigheid van het Inboedelhotel is het spandoek op een strategisch plek bevestigd. En wat bleek? De strategische plek leende zich uitstekend voor de perfecte foto, waar niet alleen het spandoek aan het pand, maar ook een stralende voorjaarshemel zichtbaar is.

Self Storage Inboedelhotel ‘s-Hertogenbosch is prijsvriendelijk, en hoe dat komt valt op de website http://inboedelhotel.nl/hoe-komen-tot-zon-laag-tarief-self-storage/ te lezen. Benieuwd hoe het Inboedelhotel eruit ziet en hoe de spullen erbij kunnen staan? Bekijk deze videofilm van het Inboedelhotel van Mondial Vlugo Verhuizingen in ’s-Hertogenbosch.