Logo klantenvertellen.nl

9.0 score 100% aanbeveling

Self Storage bij Inboedelhotel in Beugen

Self Storage en Opslag Beugen, in het pand van Mondial Van Dijk Verhuizingen was al behoorlijk groot. Nu Mondial van Dijk Verhuizingen en Van Dijk Self Storage en Opslag vorig jaar naar Beugen zijn verhuist, waardoor de oppervlakte van het Inboedelhotel en de Self Storage al meer als verdubbelde, is in het afgelopen halfjaar het aantal Self Storage-ruimtes nogmaals uitgebreid.

Opslag self storage inboedelhotel mondial movers verhuizer

De verhuizer speelt hier goed mee in op de groeiende vraag naar kleine opslagruimtes, waar goederen van zowel particulieren, vertegenwoordigers en bedrijven, veilig kunnen worden geplaatst. Volgens Roel van Dijk, directeur van het verhuisbedrijf, zorgt de eerdere verhuizing van Boxmeer naar Beugen ervoor dat voldoende ruimte beschikbaar is voor een extra uitbreiding van het Inboedelhotel. Naast dat er bij Mondial Van Dijk Verhuizingen opslagruimte gehuurd kan worden, is er nu ook voldoende ruimte voor archiefopslag en archiefbeheer in de daarvoor speciaal ingerichte ruimtes waarbij de archieven optimaal beveiligd worden.

Het Inboedelhotel is een uniek concept dat de Mondial Movers verhuisbedrijven in het hele land aanbieden. Inboedelhotel Beugen is prijsvriendelijk en de ultieme plaats waar uw spullen zorgvuldig door u kunnen worden opgeslagen. Ook is er de mogelijkheid tot Self Storage.

Uw spullen in goede handen

Het pand van het Self Storage Inboedelhotel is goed geïsoleerd en natuurlijk zijn alle nodige beveiligingsmaatregelen genomen. Het is zelfs mogelijk om de beelden van de beveiligingscamera’s terug te kijken.

Mondial Van Dijk Verhuizingen, de vriendelijke verhuizer uit Beugen, biedt diverse mogelijkheden om uw spullen op te slaan, zodat er altijd een passende oplossing beschikbaar is. De Self Storage ruimtes zijn 7 dagen in de week bereikbaar.