Logo klantenvertellen.nl

9.0 score 100% aanbeveling

Scholtens uit Groningen

Klant van de maand, mevrouw Scholtens uit Groningen

Scholtens uit Groningen, Mondial Movers

Fiets in de Kamer

Mevrouw Scholtens uit Groningen kon niet geloven dat ze “klant van de maand”was geworden. De verhuizers van Mondial Oostland Verhuizingen hadden haar echter wel aangewezen als een van de leukste klanten die ze afgelopen tijd mochten verhuizen.

Omdat ze de “gewonnen” fiets wel netjes wil houden vroeg ze of de fiets in de woonkamer kon worden gezet. De familie kwam ‘s-avonds en dan konden die de echte Mondial fiets tenminste goed bekijken.

Ambassadeur op bezoek

De fiets werd bij haar gebracht door Leon van der Velde, de reizend ambassadeur van Mondial Movers, Jan van Santen de eigenaar van Mondial Oostland Verhuizingen en vakman-verhuizer Martin Bakker.

Martin wist zich nog te herinneren dat mevrouw Scholtens de verhuizing heel goed had voorbereid. Alle verhuisdozen waren keurig ingepakt en de stickers goed ingevuld. En als laatste belangrijk punt: de koffie was uitstekend!

Verbazing

Mevrouw Scholtens was erg verbaasd toen ze de brief kreeg van Mondial Movers met de mededeling dat ze een fiets zou krijgen. Het kwam wel prima uit want ze had net haar eigen fiets weggegeven. Aan een kleindochter. Wat ze met de nieuwe fiets gaat doen weet ze nog niet zeker. In ieder geval rijdt er binnenkort iemand blij op een mooie blauwe fiets door Groningen.