Logo klantenvertellen.nl

9.0 score 100% aanbeveling

Schilderij als trofee

Beste verhuizer ontvangt persoonlijk kunstwerk

Frans Hoekstra van Mondial Friesland Verhuizingen toont het schilderij "Verhuizen"

Frans Hoekstra van Mondial Friesland Verhuizingen toont het schilderij “Verhuizen” van Tatjana Korchagina

Verhuizen, zo heet het door Tatjana Korchagina gemaakte schilderij dat Mondial Friesland Verhuizingen heeft ontvangen bij het behalen van de titel Beste Verhuisbedrijf van 2012

Mondial Movers heeft het schilderij speciaal laten maken ter gelegenheid van de competitie waarvan Mondial Friesland Verhuizingen de uiteindelijke winnaar bleek te zijn. Naast de traditionele award kon Hoekstra nu ook een schilderij meenemen naar het kantoor in Leeuwarden.

Mondial Friesland Verhuizingen, met als drijvende kracht de vijf vennoten, Sjoerd Wiersma, Gideon Korsten, Johan van Alfen, Lijkele Reitsma en Frans Hoekstra , werd door de vakjury geroemd om haar klantvriendelijkheid, gecombineerd met vakmanschap en concurrentiekracht. Zaken die ook naar voren kwamen in de uitslagen van de enquêtes zoals alle particuliere klanten die na hun verhuizing ontvangen.

Tatjana Korchagina heeft in haar schilderij veel facetten van het verhuizen vastgelegd, zo zijn er verschillende soorten woningen te zien, een ladderlift, sjouwwerk en dat alles natuurlijk in weer en wind. Het is haar ook gelukt om de warmte en de zorgzaamheid die verhuizers uitstralen duidelijk te maken, terwijl als komisch accent alle verhuizers zijn uitgerust met de wintermutsen volgens de actie die Mondial Movers deze winter gevoerd heeft.