Logo klantenvertellen.nl

9.0 score 100% aanbeveling

Schapen tijdelijk opgeslagen!

Iedere verhuizing heeft zo zijn eigen verhaal. Het inpakken op een mooie locatie of het uitladen op een moeilijk te bereiken adres, het kan zo maar voorkomen.

De verhuizers van Mondial Movers, de vriendelijke verhuizer van Nederland, voeren dan ook bijna iedere dag een uitdagende opdracht uit. Dat er bij deze opdrachten vaak hele speciale spullen of objecten verhuist moeten worden is bekend, maar zo af en toe komen de verhuizers voor een wel heel bijzondere uitdaging te staan.

Zo ook bij Mondial Oostland Verhuizingen, de vestiging van Mondial Movers in Kolham-Groningen. De verhuizers hebben een speciale verhuizing uitgevoerd, de verhuizing van de Steenschapen.

schapen mondial movers

Afgelopen week zijn deze speciale kunstobjecten door Mondial Oostland Verhuizingen zorgvuldig vervoert naar de opslag in Kolham-Groningen. Door de aankomende verhuizing van de klant naar een nieuwe woning is er tijdelijk geen ruimte om deze kunstobjecten neer te zetten. Het uit de grond halen van de beelden en gereed maken voor vervoer naar de opslag was een flinke klus, waar naast stevige spieren ook de nodige groene vingers aan te pas moesten komen. Dankzij goed teamwork is het inladen en vervoeren van de schapen snel en zorgvuldig uitgevoerd.

Een bijzondere klus met succes uitgevoerd

Deze niet alledaagse opdracht is erg soepel verlopen en de klant kijkt tevreden terug naar de werkzaamheden zoals die door Mondial Oostland Verhuizingen zijn uitgevoerd. En de Steenschapen? Die staan veilig opgeslagen in de mooie opslagloods op de vestiging van Mondial Movers in Kolham-Groningen.