Logo klantenvertellen.nl

9.0 score 100% aanbeveling

Scaldis Telecom en van Dijk Boxmeer werderzijdse relatie

Over en weer samenwerking in Boxmeer en Venlo

scaldis telecom mondial movers verhuizer

Voor de verhuizing van Scaldis Telecom naar hun nieuwe locatie in Venlo was er natuurlijk veel overleg met Mondial van Dijk Verhuizingen uit Boxmeer. Uiteindelijk is de verhuizing tot tevredenheid uitgevoerd en Roel van Dijk was zo gecharmeerd van de kennis en kunde van zijn klant dat nu ook Mondial van Dijk Verhuizingen een klant is geworden van Scaldis Telecom. Twee bedrijven die staan voor kwaliteit en vertrouwen hebben elkaar op deze wijze gevonden.

Op de website van Scaldis Telecom staat e.e.a. als volgt genoteerd:

Van Dijk Verhuizingen is al jaren toonaangevend op het gebied van particuliere en bedrijfsverhuizingen en geldt als totaal ontzorger. Je bedrijf verhuizen is logistiek en emotioneel een spannende tijd waar veel bij komt kijken. Door onze professionele projectbegeleiding zijn wij in staat de klant op alle fronten hierin te ondersteunen. Bereikbaarheid en communicatie is een essentieel onderdeel. “Door onze samenwerking met Scaldis Telecom zijn wij in staat deze dienst aan onze portfolio toe te voegen”, aldus Roel van Dijk algemeen directeur.
Harrie Kepser, accountmanager van Scaldis Telecom vindt de samenwerking met van Dijk Verhuizingen een schot in de roos. Ik kan me nog goed herinneren hoe wij met ons bedrijf verhuisden naar een nieuwe locatie en wat voor een hectische tijd dit was. Het was echter ook een tijd van nieuwe kansen, alles wordt nl. weer eens tegen het licht gehouden. Communicatie is een wezenlijk en niet weg te denken onderdeel in iedere bedrijfsvoering. Scaldis Telecom BV is opgericht in 1999 en inventariseert, adviseert, implementeert & continueert oplossingen binnen de vakgebieden Vaste telefonie, Mobiele telefonie & Verbindingen.