Logo klantenvertellen.nl

9.0 score 100% aanbeveling

Samenwerkingscontract Sectorinstituut Transport & Logistiek

Directeur Tom Stuij van Mondial Movers en Lutze van der Ploeg van Sectorinstituut Transport & Logistiek tekenen een samenwerkingscontract voor de start van de Inzetbaarheidsroute in het kader van het Sectorplan Transport & Logistiek.

samenwerkingcontract sectorplan mondial movers transport logistiek

Met het ondertekenen van dit samenwerkingscontract worden verhuisbedrijven, Mondial Van Dijk Verhuizingen, Mondial Bern. Willems Verhuizingen, Mondial De Graaf Verhuizingen, Mondial Verhuisbedrijf Henneken, Mondial R. Vlot & Zn. Verhuizingen en Mondial TSN Groep, de komende maanden begeleid door een persoonlijke coach die samen met de medewerkers een inzetbaarheidsplan, gericht op actie en resultaat, opstelt.

Het inzetbaarheidsplan is onderdeel van het onderwerp duurzame inzetbaarheid uit het sectorplan Transport en Logistiek, als extra stimulans om werknemers zelf meer hun verantwoordelijkheid te laten nemen om duurzaam inzetbaar te blijven. Mondial Movers, de vriendelijke verhuizer van Nederland, gelooft dat vriendelijke, betrokken en gemotiveerde medewerkers doorslaggevend zijn om de dienstverlening goed te laten verlopen. Daarom is het belangrijk dat medewerkers gezond kunnen blijven verhuizen, met de juiste passie en plezier.

De komende maanden zullen de verhuizers en het administratief personeel een inzetbaarheidscheck ondergaan en zullen de verhuisbedrijven deelnemen aan twee workshops om het inzicht en de visie over duurzame inzetbaarheid te vergroten.