Logo klantenvertellen.nl

9.0 score 100% aanbeveling

Rondrit met de truck van Mondial Kattenberg Verhuizingen

Stagiaire Reinalda Junte is druk bezig om haar stage bij Stichting Careander, een opdrachtgever van Mondial Movers in de zorg, af te ronden.

rondrit mondial movers

Voor het succesvol afronden van haar stage moet Reinalda voor school verschillende examens uitvoeren. Een onderdeel van het examen is het organiseren van een activiteit naar aanleiding van een wens van één van de cliënten die woonachtig is in Wooncentrum Heidestate in ‘t Harde. In dit wooncentrum wonen bewoners met een lichte tot matige verstandelijke beperking in hun eigen volwaardige eenpersoonsappartement. Ze beschikken over alle benodigde voorzieningen om grotendeels zelfstandig te blijven functioneren. Tevens is er 24-uurs aanwezigheid van begeleiding voor de bewoners die behoefte hebben aan de nabijheid van begeleiding of juist dagelijkse begeleiding nodig hebben.

Zo woont er in het Wooncentrum Heidestate een cliënt, met een wel hele speciale wens! Deze oudere bewoonster droomt al heel lang over een rondrit in een echte verhuiswagen. Toen de bewoonster op een dag naar de werkzaamheden van de vriend van Reinalda vroeg, zag Reinalda kans de wens in vervulling te laten gaan. Want bij toeval werkt haar vriend, chauffeur en verhuizer Hendrik van der Linde, bij Mondial Kattenberg Verhuizingen in Nunspeet.

Natuurlijk beschikt Mondial Kattenberg Verhuizingen over zo’n echte verhuiswagen! Dagenlang vraagt de bewoonster van het Wooncentrum of de rondrit, samen met chauffeur Hendrik van der Linde, al mogelijk is. Voor Mondial Kattenberg Verhuizingen reden om één dag een verhuiswagen ter beschikking te stellen. En toen de bewoonster hoorde dat de grote dag nabij kwam werd de glimlach op haar gezicht alleen maar groter.

Zaterdag 17 januari stond de verhuiswagen van Kattenberg al vroeg voor de deur bij het Wooncentrum Heidestate. De plek naast chauffeur Hendrik van der Linde was natuurlijk gereserveerd voor de bewoonster en Reinalda. De rondrit duurde de hele middag en was een grote belevenis voor de bewoonster. Sindsdien vertelt de bewoonster tegen iedereen over de rondrit samen met de chauffeur van Mondial Kattenberg Verhuizingen.

Door de medewerking van Verhuisbedrijf Mondial Kattenberg Verhuizingen is de wens van de cliënt uitgekomen en heeft Reinalda haar examen met een goede beoordeling gehaald. De bedankbriefjes van Reinalda en de bewoonster hangen inmiddels op het publicatiebord van Mondial Kattenberg Verhuizingen.