Logo klantenvertellen.nl

9.0 score 100% aanbeveling

Rondetafelgesprek met Tom Stuij en Peter Bijnen

DAS, de Nederlandse Rechtsbijstand verzekeringsmaatschappij, organiseerde voor de 8ste keer een rondetafelgesprek, waarbij ingegaan wordt op actuele onderwerpen. Voor het rondetafelgesprek  worden betrokken gasten uit het openbare- en bedrijfsleven uitgenodigd.

rondetafelgesprek das mondial movers verhuizen camera toekomst ondernemen

Ter gelegenheid van deze gebeurtenis is  vanuit Amsterdam een live-verbinding met het rondetafelgesprek ‘Toekomst Voorspellen” uitgezonden. Jim Stolze, founder van TedxAmsterdam en Tom van ’t Hek, voormalig Nederlands tophockeyer, spraken inspirerend over dit onderwerp en beantwoordden vragen van online deelnemers.

Tom Stuij, directeur van verhuisbedrijf Mondial Movers en Peter Bijnen, commercieel directeur van Re-employ, deelden, voorafgaand aan het rondetafelgesprek, de wijze waarop  zij hun organisatie voorbereiden op de toekomst.

Het rondetafelgesprek is gefilmd met professionele camera’s, licht- en geluidsapparatuur. Als je weet dat dit allemaal op jouw gericht staat is dat toch even een spannend moment. De opname van het gesprek met Tom Stuij en Peter Bijnen staat inmiddels op ons Youtube-kanaal en is zeker het bekijken waard.