Logo klantenvertellen.nl

9.0 score 100% aanbeveling

Ronald McDonald Huis en Robert Medenblik van Mondial Den Haag

Gepassioneerde inzet voor Ronald McDonald Huis

Ronald McDonald Huis mondial movers verhuizer

Projectleider Robert Medenblik van Mondial van der Velde ’t Veentje Verhuizingen zet zich met overgave in voor het Ronald McDonald Huis in Den Haag.
Negen jaar geleden was Robert regelmatig te gast in het Haagse Huis omdat zijn net geboren zoon Lorenzo na de geboorte lange tijd en terugkerend in het ziekenhuis heeft gelegen. Toen werd Robert duidelijk in wat voor behoefte dit huis voldoet en hoe gelukkig ouders kunnen zijn als ze in de gelegenheid gesteld worden dicht bij het ziekenhuis met z’n patientjes te wonen.

Vijf jaar geleden werd Robert promotor en begeleider en sinds hij bij de Haagse vestiging van Mondial Movers werkt krijgt hij ook de ruimte om zich nog extra in te zetten voor het Haagse Huis. Ook sponsort Mondial van der Velde ’t Veentje Verhuizingen het Haagse Huis met professionele ondersteuning.

Omdat meer ondernemingen betrokken zijn bij de instandhouding van dit prachtige initiatief worden er zelfs zakelijke resultaten geboekt via de befaamde Business Breakfast Club van het Ronald McDonald Huis.

Het verhaal van Robert en Lorenzo wordt deze maand uitgebreid verteld in (t)Huis, het relatiemagazine van het Ronald McDonald Kinderfonds.