Logo klantenvertellen.nl

9.0 score 100% aanbeveling

Rokus Vlot neemt afscheid als President Commissaris

Rokus Vlot neemt afscheid als President Commissaris

Rokus Vlot met zijn schilderij, dat, in opdracht van Mondial Movers, door Tatjana Korchagina is gemaakt.

Tijdens de jaarvergadering, in Houten, van verhuisorganisatie Mondial Movers heeft Rokus Vlot afscheid genomen als President Commissaris. Als blijk van waardering voor zijn inzet kreeg hij, namens de Raad van Commissarissen, aandeelhouders en medewerkers van Mondial Movers een schilderij overhandigd.

 

Rokus Vlot(48) is eigenaar van R. Vlot Holding en participeert met zijn verhuisbedrijf Mondial R. Vlot Verhuizingen en Zn voor 5% in Mondial Movers. Rokus is 9 jaar lid geweest van de Raad van Commissaris van Mondial Movers, waarvan de laatste 6 jaar als President Commissaris. Hij treedt af wegens het bereiken van de maximale zittingsduur in de RvC. Hij wordt opgevolgd door Peter Strang, eigenaar van Mondial Eduard Strang Verhuizingen uit Vught.

 

Door directeur Tom Stuij van Mondial Movers werd in zijn dankwoord gememoreerd aan het feit dat Rokus door z’n betrokkenheid, menselijkheid en zakelijk inzicht er veel aan heeft bijgedragen dat Mondial Movers zich in 10 jaar heeft opgewerkt tot het grootste verhuisbedrijf van Nederland, met 28 zelfstandige vestigingen en ruim 650 medewerkers.

De wijze van functioneren van Rokus is door de kunstenares Tatjana Korchagina www.tat-art.com vastgelegd, doordat op het schilderij duidelijk zichtbaar is dat hij de medewerkers en de techniek omarmt en beschermt en zo verder gaat op weg naar een volgende succesvolle stap.

 

Mondial Movers heeft haar hoofdkantoor in Alblasserdam en de 28 zelfstandige vestigingen van het verhuisbedrijf liggen verspreid door Nederland. Mondial Movers is groot in het verhuizen van particulieren, bedrijven en projecten, terwijl de organisatie zonder meer marktleider is voor overheidsopdrachten en in de zorgsector.