Logo klantenvertellen.nl

9.0 score 100% aanbeveling

Rode Hond van Allart

Unit De Zorg steunt Vrienden van Parnassia Bavo

Rode Hond van Allart

Sculptuur Rode Hond van Allart en Kievit, aangekocht door Mondial Movers, Unit de Zorg

De Stichting Vrienden van de Parnassia Bavo Groep heeft haar jaarlijkse relatiedag en veiling dit jaar gehouden in het nieuwe Louwman Museum in Den Haag. Mondial Movers, Unit de Zorg, was natuurlijk aanwezig om haar steentje bij te dragen aan het succes van de middag.

Piet de Vries, de verhuisadviseur van de Unit de Zorg, en Tom Stuij, algemeen directeur van Mondial Movers, hebben de relatiedag bezocht en werden natuurlijk geraakt door de wijze waarop de Vrienden van de Parnassia Bavo Groep zich inzetten om met verschillende acties zo veel mogelijk geld in te zamelen. Met de opbrengsten van sponsoracties en deze relatiedag worden dingen gedaan voor de cliënten en patiënten die anders niet mogelijk zouden zijn.

Onderdeel van de relatiedag is de veiling onder leiding van de bekende veilingmeester Talita Tevesen. Ook dit jaar lukte het haar weer om tal van mooie items aan de man te brengen. Omdat Mondial Movers een sponsorbeleid hanteert, waarin omschreven is dat er slechts kunst en kunstuitingen gerelateerd aan het bedrijf of de branche mogen worden gesponsord, was het ook dit jaar weer spannend of de kunstcollectie kon worden aangevuld.

Gelukkig is het gelukt het beeld Rode Hond van Jeroen Allert (http://www.jeroenallart.nl/) en Hans Kieviet (http://www.hanskievit.nl/) aan te kunnen kopen.
Stichting Vrienden van de ParnassiaBravoHet beeld is gemaakt in een oplage van 50 stuks en dit exemplaar is nummer 49. Natuurlijk is het gesigneerd en herkenbaar als een uniek item.

De link met de verhuisbranche is natuurlijk duidelijk, er worden immers dagelijks hondjes; ingezet bij het uitvoeren van projectverhuizingen in opdracht van de zorginstellingen.

De relatiedag kon worden afgesloten met een groot batig saldo, zodat zowel de Vrienden van de Parnassia Bavo Groep alsook Mondial Movers, Unit de Zorg, kan terugkijken op een succesvolle gebeurtenis.

De Rode Hond wordt tentoongesteld in het kantoor van Mondial Movers in Alblasserdam en maakt deel uit van de Mondial kunstcollectie. De collectie is opgebouwd uit stukken die in opdracht van het verhuisbedrijf zijn vervaardigd of aangeschaft tijdens benefietveilingen.

Mondial Movers, De Zorgverhuizer van Nederland, is de specialist voor verhuizingen binnen De Zorg. Zowel projecten als ook het verhuizen van woningen, kamers en afdelingen worden vanuit de 28 vestigingen in het land uitgevoerd, met speciaal daartoe opgeleide verhuizers.