Logo klantenvertellen.nl

9.0 score 100% aanbeveling

Robert Medenblik directeur Mondial van der Velde Den Haag

Foto Robert Medenblik directeur Mondial van der Velde Den Haag

Mondial Van der Velde ’t Veentje Verhuizingen, nationaal en internationaal verhuisbedrijf voor zowel particulieren als bedrijven, heeft Robert Medenblik (34) aangesteld als directeur.

Eigenaar Leon van der Velde (62) is inmiddels ruim 40 jaar werkzaam in het verhuisbedrijf. Als Leon in 1973 bij zijn vader in de zaak komt, zijn er zes medewerkers. De stijgende mobiliteit van de Nederlandse bevolking brengt vanaf 1980 een explosieve groei van de verhuisbranche met zich mee waardoor het bedrijf gestaag verder uitbreidt. Via een vestiging in de Sinaasappelstraat is in 1993 het bedrijf toe aan een groter jasje en verhuist het zichzelf naar de huidige vestiging op de Zinkwerf op het duurzame bedrijventerrein ZKD in Den Haag. Momenteel zijn er 35 medewerkers werkzaam bij het bedrijf. Leon heeft onlangs besloten terug te treden en Robert aangesteld als de nieuwe directeur van zijn verhuisbedrijf.

Robert Medenblik werkt sinds 2009 als projectleider bij de Haagse vestiging van Mondial Movers. Naast projectleider was hij binnen het bedrijf lid van het Managementteam, Coördinator Kwaliteit Veiligheid Gezondheid en Milieu en verantwoordelijk voor het opstellen, uitvoeren en bewaken van het beleid op duurzaamheid. Robert krijgt de taak om het verhuisbedrijf verder te leiden volgens de familietraditie van de familie Van der Velde waarin kwaliteit, duurzaamheid, sociaal en maatschappelijk betrokken ondernemen hoog in het vaandel staan.

Mondial Van der Velde ’t Veentje Verhuizingen, opgericht in 1921, is gespecialiseerd in het uitvoeren van particuliere en zakelijke verhuizingen, zowel nationaal als internationaal. Naast verhuizen levert het verhuisbedrijf diverse diensten als inboedel- en archiefopslag, handymandiensten, ICT-diensten en verhuismanagement. Het verhuisbedrijf onderscheidt zich binnen de branche op Duurzaamheid en Maatschappelijk Betrokken Ondernemen. Dit werd onlangs bevestigd met het winnen van de MKB Den Haag Duurzaamheidsprijs 2013 als meest duurzame MKB-bedrijf in Den Haag.