Logo klantenvertellen.nl

9.0 score 100% aanbeveling

Rob de Vree aan de slag bij Mondial Eduard Strang

Verhuisbedrijf Mondial Eduard Strang uit Vught heeft de afgelopen tijd diverse mooie momenten gevierd: zo werd een nieuwe medewerker verwelkomd, Rob de Vree. En vierden eigenaar Peter Strang zijn 70e en zijn neef Eduard zijn 50e verjaardag.

Rob de Vree verhuisbedrijf Mondial Eduard Strang

Nieuwe medewerker verhuisbedrijf Mondial Eduard Strang: Rob de Vree.

VUGHT – “We zijn ontzettend blij met de komst van Rob de Vree naar ons bedrijf. Hij gaat onder andere de planning verzorgen. De verhuisbranche is een vakgebied waar hij meer dan 25 jaar ervaring in heeft”, vertelt Mathijs Keukelaar van Mondial Eduard Strang.

Verhuisvak

Rob wordt in de verhuiswereld beschouwd als een zwaargewicht, en dat is niet zomaar. Hij werkte namelijk in verschillende hoedanigheden voor grote bedrijven, waar hij onder andere zendingen voor het Amerikaanse leger en het Canadese leger verzorgde. Hij kent de vele facetten van het verhuisvak. Daarnaast ontwikkelde en implementeerde hij software voor verhuisbedrijven. “Rob is een medewerker met een geweldige knowhow, iemand die zijn sporen zeker heeft verdiend.”

Verjaardagen

Het verhuisbedrijf had de laatste tijd nog meer momenten om te vieren. Peter Strang vierde namelijk zijn 70e verjaardag. Sinds 1965 staat hij aan roer van deze vestiging. “Peter is een workaholic en zal zeker niet gaan stoppen met werken”, vertelt Mathijs. De neef van Peter, Eduard, vierde zijn 50e verjaardag. Het familiebedrijf werd 136 jaar geleden opgericht door zijn overgrootvader en naamgenoot Eduard Strang.

Meer informatie over het bedrijf is te vinden op de website www.strang.nl.