Logo klantenvertellen.nl

9.0 score 100% aanbeveling

Ridder Wiersma

Verhuiswagen Wiersma

Johan Wiersma, de voormalige eigenaar van Mondial Wiersma Verhuizingen in Leeuwarden heeft vandaag te horen gekregen dat hij benoemd is tot Ridder in de Orde van Oranje Nassau. Mondial Movers wil hem en zijn partner natuurlijk van harte feliciteren met deze prachtige erkenning voor al wat hij de afgelopen 50 jaar voor de verhuiswereld betekend heeft.

Johan was eind jaren 80 een van de oprichters van Mondial Movers en is het samenwerkingsverband, met zijn bedrijf, trouw gebleven totdat hij het in 2001 heeft verkocht. Zijn afscheid van Mondial Movers is onvergetelijk doordat hij, als eerste binnen Mondial Movers, van de collega-verhuizers een door de Dordtse portretschilder Jan van ’t Hoff gemaakt schilderij van zichzelf overhandigd kreeg. Maar ook daarna is hij altijd belangstellend gebleven voor alles wat er bij Mondial Movers gebeurde en nu nog volgt hij alle ontwikkelingen rondom ons bedrijf.

Naast de werkzaamheden binnen zijn eigen verhuisbedrijf en Mondial Movers is Johan ook altijd betrokken geweest (en nog steeds) bij de (internationale) brancheorganisaties voor Verhuizers. Hij was zelfs de eerste Nederlandse voorzitter van de Fedemac, de overkoepelende Europese Organisatie voor Verhuizers.