Logo klantenvertellen.nl

9.0 score 100% aanbeveling

Hans Haverkort bij OEV

RIB varen in Rotterdam

Hans Haverkort heeft in Rotterdam  de vergadering van de Erkende Verhuizers bezocht.

Hans Haverkort, Mondial Movers

Na de vergadering

Bleken er ineens een groot aantal RIB’s  in de haven te liggen. Met dit type boot is het mogelijk om snel en veilig rond te varen. De boten waren ingehuurd door de Organisatie voor Erkende Verhuizers (OEV) om de aanwezige leden van de brancheorganisatie een gedenkwaardige middag te laten meemaken.

De boten gaan erg, erg hard en het water op de Nieuwe Maas is erg , erg onstuimig. Maar gelukkig was dat voor het wegvaren niet bij iedereen bekend.

Hans Haverkort

Is de eigenaar van Mondial Vogel Verhuizingen uit Middelburg / Goes en hij is wel wat gewend op watergebied. Immers in Zeeland draait alles om water. Hij ging dat ook vol vertrouwen aan boord en nam lachend plaats op een van de geveerde stoelen. Er is geen foto van zijn terugkeer, na een uur sight-seeing in Rotterdam.

Hans haverkort, RIB, Mondial Movers

Kookworkshop

Om weer helemaal tot rust te komen konden de 60 bezoekers aan de vergadering, na afloop van de barre tocht, even bijkomen in de Kookfabriek.
Daar stond alles klaar om gezamenlijk een lekkere maaltijd klaar te maken, iets dat hans ook direct oppakte.  Eigenlijk is er niet zo veel vergaderd , maar het was wel een hele leuke dag. De doelstelling dat de leden/verhuizers elkaar beter moesten leren kennen was dan ook helemaal geslaagd.