Logo klantenvertellen.nl

9.0 score 100% aanbeveling

Rens de Jong tevreden over verhuizing

Rens de Jong, bekend van BNR, is door Mondial VSN Verhuizingen verhuisd.

Rens heeft het naar z’n zin tijdens de verhuizing, en dat het een mooie verhuizingen geweest is blijkt wel uit onderstaande berichten die via email en Twitter verstuurd zijn .

Rebns de Jong - BNR - Verhuizer - Mondial Movers

Dat is mooi, maar dan komt Twitter er nog achteraan:

twiietr - Rens de Jong - @rensdejong - verhuizer - Mondial Movers

 

Meer berichten van Rens de Jong zijn te lezen op zijn Twitter-account @rensdejong

Over Rens de Jong, wat tekst van zijn website:

Ik ben presentator bij BNR Nieuwsradio, maak televisieprogramma’s voor RTLZ, leid debatten op congressen en seminars en ik geef lezingen over bedrijven en ondernemerschap. Zowel in het Nederlands als in het Engels.

In 2014 won ik de titel “Dagvoorzitter van het jaar”. 

In 2013 werd ik door maandblad Quote uitgeroepen tot één van de populairste evenement-presentatoren van Nederland.

Ik ben gespecialiseerd in alles wat het ondernemerschap raakt. Dat komt naar voren bij het BNR programma ‘Zakendoen met Rens de Jong’ en in het RTL programma ‘Z in Zaken’. Ik ben ervan overtuigd dat bij alle belangrijke veranderingen in ons leven, in onze maatschappij, in de wereld, ondernemers & bedrijven een sleutelpositie vertegenwoordigen.

Mijn interviews en debatten gaan vaak over duurzaamheid, het centraal stellen van de klanten, de toekomstige structuren van bedrijven en hoe er met talent wordt omgegaan. In rondetafelsessies praat ik met ondernemers, CEO’s & CFO’s over hun dilemma’s en uitdagingen.