Logo klantenvertellen.nl

9.0 score 100% aanbeveling

Renault Zoe bij Mondial Movers in Den Haag

Mondial van der Velde ’t Veentje ontvangt Renault Zoe

Renault Zoe bij Mondial Movers in Den Haag
Lianne Vermeij van AutoHaag Zeeuw geeft de sleutels aan Robert Medenblik

Renault dealer AutoHaag Zeeuw heeft een Renault Zoe overgedragen aan Mondial van der Velde ’t Veentje Verhuizingen, de Haagse vestiging van verhuisbedrijf Mondial Movers.

De Zoe is een uitbreiding op het steeds maar groeiende elektrische wagenpark binnen de Mondial Movers organisatie en zal dagelijks worden gebruikt door Robert Medenblik, de projectleider van het origineel Haagse verhuisbedrijf. Met een actieradius van 160km en de mogelijkheid om onderweg bij te laden aan een van de in de regio Haaglanden ruim aanwezige laadpalen, is de volledig elektrische Zoe prima inzetbaar binnen het werkgebied van Robert.

Met de komst van de nieuwe auto is het mogelijk geworden dat een verhuizing vanaf het eerste taxatiebezoek tot en met de daadwerkelijke verhuizing volledig elektrisch wordt uitgevoerd. Nu al is de elektrische Modec verhuiswagen van Mondial van der Velde ’t Veentje dagelijks op pad in de regio. Bij grotere opdrachten, zoals die van  de Ontwikkelingsmaatschappij Den Haag, de ministeries en het Stadsgewest Haaglanden, wordt vaak de assistentie ingeroepen van de Mondial Movers collega’s uit Amsterdam, Mondial Aad de Wit Verhuizingen, die al in 2011 de eerste elektrische verhuiswagen ter wereld in gebruik genomen hebben.

AutoHaag Zeeuw en Mondial van der Velde ’t Veentje Verhuizingen starten binnenkort met een gezamenlijke actie ter promotie van elektrische mobiliteit in de regio, want Den Haag mag zeker niet achterblijven als het gaat om de overstap naar deze moderne, zuinige en schone vorm van vervoer.