Logo klantenvertellen.nl

9.0 score 100% aanbeveling

Renault Kangoo ZE van Mondial Movers naar Baars Verhuizingen Haarlem

Overdracht Mondial Movers Renault Kangoo Z.E.

Renault Kangoo ZE verhuiswagen van Mondial Movers naar Baars Verhuizingen Haarlem

Nadat de Renault Kangoo Z.E. de complete ronde door Nederland heeft uitgereden is zij nu overgedragen aan Mondial Baars Verhuizingen uit Haarlem.

De elektrische auto is het afgelopen jaar bij alle Mondial Movers vestigingen in Nederland in gebruik geweest. Doel was om alle verhuizers van Mondial Movers in het hele land kennis te laten maken met elektrisch vervoer. De reacties waren enorm positief en ook wel verbaasd. Wie had gedacht dat elektrisch rijden zo makkelijk kon zijn, dat het comfort ongeevenaard is en dat je – na wat oefenen – best ver kunt rijden. Zeker binnen de stad is de Renault Kangoo Z.E. onverslaanbaar als handige bestelwagen.

Uiteindelijk is de auto nu toegevoegd aan de vloot van Mondial Baars Verhuizingen. Directeur-Eigenaar Pierre Badagliacca van de Haarlemse vestiging van Mondial Movers heeft aangekondigd de auto zo veel als mogelijk te gaan gebruiken bij het afleggen van de taxatiebezoeken. Dat er dan behalve over verhuizen ook over de auto gesproken zal worden staat wel vast. De laadpaal aan de Grijpenstijnweg, waar Mondial Baars gevestigd is, is ook al voorhanden want toevallig is de naaste buurman Renault Velserbeek en die heeft; natuurlijk enige tijd geleden al een openbare laadpaal aangevraagd. Voor de afrekeningen van het stroomverbruik heeft Pierre Badagliacca gekozen voor een overeenkomst met The New Motion, een partij waar ook de andere rijders van elektrische voertuigen bij Mondial Movers goede ervaringen mee hebben.