Logo klantenvertellen.nl

9.0 score 100% aanbeveling

Renault Kangoo verhuist Amsterdam Tuschinski voor AFW

Elektrische Renault Kangoo bij premières AFW

Elektrische Renault Kangoo bij premières AFW

Mondial Baars Verhuizingen uit Haarlem heeft haar elektrische Renault Kangoo ZE ter beschikking gesteld aan de organisatie van de Amsterdam Film Week.
Mondial Movers in Alblasserdam was gevraagd door de organisatie van de Amsterdam Film Week om een auto ter beschikking te stellen voor het vervoer van de promotiematerialen rondom dit spektakel. De vraag kwam via de bij de organisatie betrokken Marieke van den Bosch, die Mondial Movers nog kende uit de sponsoring van haar afstudeerproject bij de Gerrit Rietveld Academie in 2009.

Nu past het sponsoren van een culturele aangelegenheid natuurlijk prima binnen het door Mondial Movers gevoerde sponsorbeleid. Dat is nl.: “Wij sponsoren kunst en kunstuitingen gerelateerd aan het bedrijf of de branche.” Omdat de AFW zich ook richt op een duurzame wijze van promotie en het gebruik van de elektrische bestelwagen natuurlijk daar perfect bij aansluit zou het AFW voor sponsoring in aanmerking komen.

Echter, dan moest Mondial Baars Verhuizingen uit Haarlem de iedere dag ingezette Renault Kangoo ZE wel weten uit te plannen van de dagelijkse werkzaamheden.
Het is de sympathieke verhuizers uit Haarlem gelukt de werkzaamheden zo te regelen dat de Renault een week naar Amsterdam kon afreizen.

Natuurlijk is het leuk om te weten dat de Renault gependeld heeft tussen theaters als Tuschinski, De Balie, Cinecenter, Eye en Kriterion. Alle spullen zijn netjes aangekomen en de vrijwilligers van de AFW hebben de auto ook weer keurig bij Mondial Baars Verhuizingen teruggeleverd.

Theater Tuschinski