Logo klantenvertellen.nl

9.0 score 100% aanbeveling

Reinier van Arkel gesteund door Mondial Eduard Strang Verhuizingen

Sponsoring Team Reinier van Arkel Groep

Reinier van Arkel  gesteund door Mondial Eduard Strang Verhuizingen

De alom bekende actie met het beklimmen van de Alpe d’Hues mag natuurlijk ook in Vught en ‘s-Hertogenbosch een warm hart toegedragen worden. Vanuit zorginstelling Reinier van Arkel, al jaren gebruikmakend van de Zorgverhuizers van Mondial Movers, is er dan ook een eigen fietsteam opgericht om mee te kunnen doen aan de Alpe d’HuZes actie.

Natuurlijk komt er veel voor kijken om de actie te doen slagen, niet alleen moeten de fietsers en alle helpers daaromheen, in topconditie verkeren, ook is er transport en vooral veel geld nodig.

Het ingezamelde geld wordt aangewend ter bestrijding van kanker. Hoe dat in z’n werk gaat is te lezen op de website www.opgevenisgeenoptie.nl

Mondial Eduard Strang Verhuizingen uit Vught, naast bekend verhuizer in de regio ook befaamd als kunstverhuizer en specialist in het verhuizen van en naar Zwitserland, heeft het team gesteund. Er is een riante sticker als reclame uiting op de reisbus geplakt als tegenprestatie. MVO komt uit het hart en dat is zeker bij dit acties het allerbelangrijkste.