Logo klantenvertellen.nl

9.0 score 100% aanbeveling

Stichting De Verhuisfamilie: record aantal verhuizingen in 2018

Stichting De Verhuisfamilie heeft in 2018 in totaal 26 verhuizingen uitgevoerd, een record aantal sinds de oprichting in 2014! Ook de komende jaren kan het goede doel rekenen op de inzet van de Organisatie voor Erkende Verhuizers: de OEV zegde onlangs toe de stichting voor nogmaals twee jaar te steunen.

record De Verhuisfamilie
De Mondial Verhuisbedrijven hebben zich het afgelopen jaar wederom ingezet voor stichting De Verhuisfamilie.

De Organisatie voor Erkende Verhuizers omarmde het goede doel drie jaar geleden en heeft besloten om de sponsoring te verlengen. Een prachtig gebaar, waardoor er nog meer mensen geholpen kunnen worden! Boelaars en Lambert heeft daarnaast toegezegd op de sponsoring aan te sluiten en de kosten voor de verzekering voor hun rekening te nemen. Er hoeft dus geen Garantiecertificaat te worden aangevraagd voor een verhuizing voor De Verhuisfamilie.

In de media

De Verhuisfamilie coördineert verhuizingen voor mensen die door omstandigheden moeten verhuizen, maar daar niet de financiële middelen én het netwerk voor hebben. Na afloop van iedere verhuizing wordt er vanuit De Verhuisfamilie een nieuwsbericht geplaatst op de website en gedeeld via social media. De stichting is sinds kort niet alleen te vinden op Twitter, maar ook op Facebook en Instagram. Bovendien wordt er ook een persbericht met een foto van de verhuizers naar lokale media gestuurd.

Verhuisfamilie

Door alle publicaties heeft de stichting door de jaren heen steeds meer naamsbekendheid gekregen. Dit blijkt ook uit de aanvragen die binnen komen: vanuit het hele land weten hulpverleningsinstanties de weg naar De Verhuisfamilie te vinden. Een aanvraag voor een verhuizing kan alleen worden ingediend door een officiële instantie, om zodoende te waarborgen dat een hulpvrager echt binnen de doelgroep valt. Daarna wordt er gezocht naar een Erkende Verhuizer uit de regio die belangeloos mee wil helpen. Het afgelopen jaar kon de stichting wederom rekenen op de belangeloze inzet van de Mondial Verhuisbedrijven en andere Erkende Verhuizers.

Een verhuisbedrijf zal in de regel één à twee keer per jaar benaderd worden met de vraag om belangeloos mee te helpen. Op deze manier blijft het voor iedereen te overzien.

Meer informatie over de werkwijze van de stichting is te vinden op www.verhuisfamilie.nl.

(Bron artikel: vakblad Verhuizen, december 2018)