Logo klantenvertellen.nl

9.0 score 100% aanbeveling

R. Vlot & Zn verkozen tot Beste Verhuisbedrijf

Mondial R. Vlot & Zn. Verhuizingen heeft tijdens de jaarvergadering van Mondial Movers, het landelijk netwerk van Erkende Verhuisbedrijven, de Mondial Award Verhuisbedrijf van 2011 ontvangen. Burgemeester Helmut Bleilefens van het Sauerlandse Bad Sassendorf, mocht de Award overhandigen.

felicitaties voor R.Vlot & Zn

Voor het zover was legde eerst een onafhankelijke jury uit – welke bestaat uit Leo van der Post en Douwe Boersma -‘op welke gronden het bedrijf verkozen is. Het Sliedrechtse bedrijf’ blijkt te beschikken over de meest moderne verhuiswagens, goed opgeleid personeel en klanten waardeerden de dienstverlening met een 8,4.

Iedere klant van de Mondial vestigingen door het hele land wordt in de gelegenheid gesteld een waardering uit te spreken over de uitgevoerde verhuizing. Er worden ieder jaar duizenden enquêteformulieren (digitaal) verstuurd. Mondial R. Vlot & Zn. Verhuizingen scoort een 8,4 waarmee klanten aangeven zeer tevreden te zijn over de dienstverlening.

Het verhuisbedrijf is opgericht in 1896 en dagelijks rijden zo’n 20 verhuiswagens door de regio. Niet alleen om verhuizingen uit te voeren, maar ook bezorgt het verhuisbedrijf nieuwe meubels en keukens in opdracht van winkels. De 64 medewerkers, die iedere dag onderleiding van Jan-Wouter Vlot aan de gang zijn, zien de uitverkiezing als een pluim op het dagelijks werk. Er is nu al aangekondigd dat ze er voor willen zorgen dat ook in 2012 het bedrijf weer in de hoogste regionen verkeert tijdens de verkiezing.

Mondial R. Vlot Zn. Verhuizingen was ook in 2006 al Verhuisbedrijf van het Jaar en het is voor de eerste keer in het 12-jarig bestaan van de verkiezing dat een bedrijf voor een tweede keer de Award heeft ontvangen.