Logo klantenvertellen.nl

9.0 score 100% aanbeveling

Projectverhuizingen voor COA

Projectverhuizingen voor het COA zijn er de afgelopen winter genoeg geweest. Immers door de onverwachte toestroom van asielzoekers moesten er nieuwe AZC’s worden geopend en andere vergroot.

projectverhuizingen mondial movers

In het kader van het meerjaren verhuiscontract dat Mondial Movers met het Centraal orgaan asielzoekers ( COA) heeft afgesloten worden er natuurlijk veel inventarissen vanuit en naar het centrale magazijn in Schelluinen gebracht.

In Schelluinen huist met MCCC, het Mondial COA Coördinatie Centrum, van waaruit alle logistieke bewegingen worden gecontroleerd en aangestuurd.

Toeval of niet, maar deze week stonden maar liefst drie verhuiswagens, uit verschillende delen van het land, tegelijk te laden en lossen bij het magazijn.

Herkenbaar op de foto zijn de auto’s van Mondial Zoer uit Steenwijk, Mondial Eduard Strang uit Vught en Mondial Bern Willems uit Sittard.  De verhuizers van deze bedrijven zorgen dat alle inventarisdelen op het juiste moment op de juiste plaats zijn, zodat de nieuwe asielzoekers hun intrek kunnen nemen in het hun toegewezen centrum.