Logo klantenvertellen.nl

9.0 score 100% aanbeveling

Projectverhuizingen uitgevoerd door Mondial R. Vlot en Zn.

Mondial R. Vlot en Zn, de vriendelijke verhuizer uit Sliedrecht, verhuisde afgelopen maanden twee woningstichtingen. Twee zware klussen voor de verhuizers, die enige weken in beslag genomen hebben.

projectverhuizingen Poort6 door mondial movers Projectverhuizing Woonkracht10 door Mondial Movers

Woningstichting Poort6

Op 31 oktober 2014 sloot Poort6 haar deuren van de vestiging aan de Groenmarkt en ging de verhuizing naar de Schelluinsestraat, beide in Gorinchem, van start.

Naast de vestiging aan de Groenmarkt, zijn ook andere vestigingen van Woningstichting Poort6 verhuist naar de Schelluinsestraat in Gorinchem. Naast het verhuizen van het meubilair is ook het grote archief overgebracht.

Woonstichting Woonkracht10

Begin van dit jaar sloten verschillende vestigingen van Woonkracht10 hun deuren. Vestigingen in Alblasserdam, Papendrecht, Dordrecht en een tweetal in Zwijndrecht zijn door Mondial R. Vlot en Zn. verhuisd naar het centrale kantoor aan de Burg. De Bruïnelaan in Zwijndrecht.

Woonkracht10 werkt hard aan de uitbreiding van de digitale dienstverlening. Dit betekent dat klanten steeds meer zaken online kunnen regelen. Hierdoor wordt het hebben van verschillende locaties minder noodzakelijk. Met als gevolg dat meerdere locaties teruggebracht worden naar één locatie. Voor de verhuizers een leuke klus.

Per vestiging is al het meubilair verhuisd. Daarnaast heeft ook Woonkracht10 een groot archief, dat in z’n geheel door Mondial R. Vlot en Zn. verplaatst wordt.

Projectevaluatie

Het evalueren van de projectverhuizingen die Mondial R. Vlot en Zn. uitvoert is een belangrijk onderdeel van het beleid en signaleert vroegtijdig mogelijke afwijkingen. Zo kan de Sliedrechtse vestiging van Mondial Movers blijven werken aan het verbeteren van de organisatie.

Van beide uitgevoerde projecten kan worden geconcludeerd dat ze naar volle tevredenheid van de opdrachtgevers zijn uitgevoerd.