Logo klantenvertellen.nl

9.0 score 100% aanbeveling

Projectverhuizingen in Zwitserland

Projectverhuizingen in Zwitserland

Het bekende en in 1957 opgerichte Zwitserse verhuisbedrijf Harsch, The Art of Moving, is onlangs geaccepteerd als lid van de Office Moving Alliance (OMA) en daardoor de aangewezen samenwerkingspartner voor Mondial Movers. Mondial Movers is immers de Nederlandse vertegenwoordiger binnen de OMA.

Het verhuisbedrijf Harsch, The Art of Moving, heeft vestigingen in Genève, Gland, Zurich, Münchenstein en Lausanne. Het staat bekend als de meest professionele projectverhuizer van Zwitserland, waarbij kunsttransport en opslag het paradepaardje van het bedrijf is.

Deze betrokkenheid bij kunst sluit prachtig aan op de kwaliteiten van Mondial Eduard Strang, kunst- en Zwitserland Specialist binnen Mondial Movers.

Harsch, The Art of Moving, is niet alleen groot in projectverhuizingen, maar heeft zich volledig gespecialiseerd in alles wat bedrijven en organisaties verwachten rondom het thema verhuizen. Dus ook de personele verhuizingen, relocation, archiefopslag en servicediensten behoren tot het standaard aanbod van dit mooie bedrijf.

Hier meer informatie over Harsch en OMA.