Logo klantenvertellen.nl

9.0 score 100% aanbeveling

projectverhuizing in goede handen

Een goede projectverhuizing door goed opgeleide projectverhuizers

Projectverhuizing Mondial Movers

Een projectverhuizing is natuurlijk in goede handen bij de projectverhuizers van Mondial Movers.

Alweer de vierde groep verhuizers is begonnen met de opleiding tot gediplomeerd projectverhuizer. Natuurlijk komt tijdens de opleiding alles aan bod wat met een projectverhuizing te maken heeft.
Deze opleiding,die traditiegetrouw begon met de module communicatie door docent Gerard ten Berge, is de laatste in een serie van vier cursussen waarbij totaal 48 verhuizers zijn opgeleid. De opleiding wordt gegeven onder auspiciën van het Verhuiscollege, terwijl deze in-company bij Mondial Movers wordt gegeven.

De APE verhuiswagen mocht even naar buiten en dus ontstond er een prima gelegenheid om de cursisten en de docent even op de foto te zetten. Te zien zijn: Sander Broekhuizen en Michel Romijn van Mondial Vlot Verhuizingen, Paul Verboon, Piet van Drunen en Rob van de Laak van Mondial Vlugo Verhuizingen, Johan van Alphen en Erik Oenema van Mondial Friesland Verhuizingen, Ruud Kaper van Mondial Vogel Verhuizingen, Wim Jan Gobius en Willem Koning van Mondial Kattenberg Verhuizingen en tot slot Richard Brusik en Maurice Schulten van Mondial Baars Verhuizingen. De man in het witte shirt is docent Gerard ten Berge.