Logo klantenvertellen.nl

9.0 score 100% aanbeveling

Projectverhuizers in opleiding

Alweer de derde opleiding van dit jaar

projectverhuizers bij McDonalds

Dit najaar worden 48 projectverhuizers van Mondial Movers in de gelegenheid gesteld de officiële opleiding tot Projectverhuizer te volgen.

Er zijn al 24 projectverhuizers opgeleid in september en nu was de derde groep van 12 verhuizers te gast in Alblasserdam om daar de eerste dag van hun cursus mee te maken.

Zoals altijd werd de aftrap gegeven door Gerard ten Berge, de docent communicatie. Op de dinsdag en de woensdag zijn de projectverhuizers in spe dan te gast in Alphen a.d. Rijn, waar ze in een speciaal instructiecentrum de technische kneepjes van het vak kunnen oefenen.

Hoogtepunt van zo’n dag met collega’s is natuurlijk de lunch bij McDonald’s in Alblasserdam.  Er zijn niet veel opleidingen die een echte Big Mac op het programma hebben staan.

De cursisten kwamen dit keer van Mondial R. Vlot Verhuizingen uit Sliedrecht, Mondial van Dijk Verhuizingen uit Boxmeer, Mondial Oostland Verhuizingen uit Groningen, Mondial Joh. van Buuren Verhuizingen uit Delft, Mondial Waaijenberg verhuizers uit Ede en Mondial Eduard Strang Verhuizingen uit Vught.

Op de foto waren de projectverhuizers nog in afwachting van het serveren van het middagmaal, daarom zijn de gezichten nog wat gespannen.

Te zien zijn: Vebi Kelmendi, Wesley Langerak, Q. de Jong, Werner Verberk, Leen Hoogeveen, Arie Schipper, Kevin Duijvesteijn, Michel van Es, Johan Schimmel, Remco Buurma, Pim de Rooij en natuurlijk docent Gerard ten Berge.