Logo klantenvertellen.nl

9.0 score 100% aanbeveling

Presentatie Aanbesteden en MVO

Presentatie Aanbesteden en MVO

Op uitnodiging van de Bedrijvenvereniging Zuidwesthoek (ZWH), onderdeel van de Brabants Zeeuwse Werkgeversvereniging (BZW) , heeft Algemeen Directeur Tom Stuij van Mondial Movers op 17 januari 2013, acte de préséance gegeven op de in Ossendrecht gehouden Nieuwjaarslunch van de ZWH.

Een 40-tal ondernemers was, op uitnodiging van gastheer Rabobank Roosendaal-Woensdrecht, aanwezig om een inleiding te horen van Loes van Arkel van het Ossendrechtse bureau CrossWise, gevolgd door een presentatie van Tom Stuij. Loes van Arkel is, met haar adviesbureau Crosswise, een specialist op het gebied van Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen en heeft de toehoorders dan ook kort en bondig bijgepraat over de mogelijkheden die ISO 26000 biedt als handvat om te komen tot een gedegen MVO-beleid binnen een MKB-bedrijf.

Tom Stuij was uitgenodigd omdat Mondial Movers twee keer op rij is verkozen tot beste MKB-bedrijf van Nederland en de collega ondernemers uit de Zuidwesthoek van Brabant waren best nieuwsgierig hoe het zover heeft kunnen komen.

Aan de hand van een presentatie kregen ze te zien op welke wijze Mondial Movers zicht ontwikkeld heeft van een prille organisatie tot de marktleider op verhuisgebied in Nederland. Het geheim van het verhaal werd ook verklapt, een combinatie van verbetering op verbetering die getoetst zijn door klanten bij aanbestedingen en daarnaast het consequent werken aan een op duurzaamheid gericht beleid. Niet op één dag te realiseren, maar wel een weg naar succes en continuïteit van de onderneming en vooral dat laatste is wat veel ondernemers zich op dit moment toewensen.

De geslaagde bijeenkomst is afgesloten met de traditionele Nieuwjaarslunch. Deze moest Tom Stuij helaas aan zich voorbij laten gaan i.v.m. de aansluitende MVO-Nederland Nieuwjaarsbijeenkomst in Amsterdam, waar hij bij de première van de film ‘Samen Veranderen’ aanwezig mocht zijn.