Logo klantenvertellen.nl

9.0 score 100% aanbeveling

Prachtige dag in de openlucht!

Op 26 september 2015 heeft Mondial Movers, de vriendelijke verhuizer van Nederland, voor alle medewerkers en hun directe familie of andere direct betrokkenen, de Mondial Familiedag 2015 georganiseerd in het Openlucht Museum in Arnhem.

verhuizer mondial movers familiedag openlucht museum jubilarissen arnhem

Vanuit het hele land rijden zo’n tachtig verhuiswagens, verhuisliften en verhuisbusjes in colonne en met luid getoeter het parkeerterrein van het Openlucht Museum op. Henk Kattenberg, Operationeel Manager bij Mondial Kattenberg Verhuizingen, zorgt ervoor dat het wagenpark netjes op zijn plek geplaatst wordt en een indrukwekkend beeld vormt.

Al vroeg in de ochtend wordt alles klaargezet om de ruim 600 uitgenodigde gasten op te vangen bij één van de ingerichte Mondial Movers ontvangstbalies, waar iedereen een eigen toegangsrozet, plattegrond met dagprogramma, speurtocht en consumptiebonnen ontvangt. Jubilarissen die meer dan 12,5 jaar, 25 jaar of 40 jaar in dienst zijn, worden samen met hun familie ontvangen aan een speciale balie en geëerd met een herkenbare rozet.

Een verzameling van partners, kinderen, oma’s en opa’s loopt, op de zonovergoten dag, door het Openlucht Museum in Arnhem op zoek naar de antwoorden voor de speurtocht. Door de speurtocht verspreiden de aanwezige gasten zich over het park, waardoor er op elk moment en op elke plek leuke ontmoetingen en gesprekken plaatsvinden.

Uit de ruim 100 ingeleverde speurtochten zijn er 3 winnaars gekozen die met een speciale Mondial fiets naar huis keerden. De winnaars zijn: Simon Mainprize van Mondial Verhuisbedrijf Henneken, Sandra Jansen van Mondial Van Dijk Verhuizingen en Loïs Jansen van Mondial Veldhoen Verhuizingen.

25 jaar in dienst: De Jubilarissen

De jubilarissen Cees Ringelberg van Mondial Eduard Strang Verhuizingen en Marcel van Aartsen van Mondial Vogel Verhuizingen, die in het oprichtingsjaar 1990 in dienst gekomen zijn, hebben van Chris van Buuren, President-Commissaris van Mondial Movers, de zilveren Mondial-speld uitgereikt gekregen. Een speciale erkenning omdat zij net als Mondial Movers dit jaar 25 jaar in dienst zijn.

Mondial Movers kijkt terug op een onvergetelijke en prachtige dag die geheel in het teken stond van elkaar ontmoeten, samen dingen doen, samenzijn en bijpraten. Alle ontmoetingen, het samenzijn en leuke momenten zijn vastgelegd door de fotograaf Mirjam Rap en nu te bekijken in het webalbum van Mondial Movers.