Logo klantenvertellen.nl

9.0 score 100% aanbeveling

Politievrijwilliger van Mondial Vlot Verhuizingen

Jan Wouter Vlot, Modelvrijwilliger bij politie

Politievrijwilliger

Jan Wouter Vlot, directeur van Mondial Vlot Verhuizingen, de Sliedrechtse vestiging van Mondial Movers, wordt een modelvrijwillger genoemd in het boekje Burgers voor Blauw van het Team Vrijwilligers en Volontairs Eenheid Rotterdam van de Politie.

Niet iets waar Jan Wouter mee te koop loopt, maar uit het verhaal blijkt wel dat hij zich volledige inzet binnen het team van de politievrijwilligers. Hij doet al 7 jaar mee en heeft al die tijd ook opleidingen gevolgd. Begonnen met de driejarige opleiding aan de Politieacademie is hij verder gegaan met de vervolgopleiding. Uiteindelijk wil hij op gelijke voet met de beroepscollega’s kunnen samenwerken aan een veilig Nederland.

Binnen de politie wordt Jan Wouter gewaardeerd omdat hij de praktijk van het bedrijfsleven inbrengt in de ambtenarencultuur. Jan Wouter zelf noemt dat positief kritisch meedoen, positieve zaken inbrengen en zelf ook open staan voor nieuwe dingen.

Al met al is hij erg tevreden met z’n (professionele) hobby en dat het gewaardeerd wordt blijkt wel uit de titel “Modelvrijwilliger.”