Logo klantenvertellen.nl

9.0 score 100% aanbeveling

Podiumplek voor verhuisbedrijf uit Deventer

In de collegiale strijd voor een podiumplek, in de categorie vriendelijkste binnendienst, is het kantoor van de verhuizers van Mondial Veldhoen Verhuizingen uit Deventer op de tweede plaats geëindigd.

verhuisbedrijf veldhoen mondial movers

Alle Erkende Verhuizers in Nederland vragen hun klanten na afloop van de verhuizing om een enquêteformulier in te vullen. Mondial Movers, de vriendelijke verhuizer van Nederland, kan daaruit aflezen waar binnen de organisatie de klant te maken krijgt met de vriendelijkste medewerkers.

Strategisch verspreid over het hele land zijn 28 vestigingen actief. Iedere vestiging beschikt over een binnendienst, die telefonisch en per e-mail contact onderhoudt met de klanten. Juist de binnendienstmedewerkers zijn een belangrijk onderdeel van de representatie van het verhuisbedrijf. Zij staan dagelijks in contact met de klant om alle vragen en opmerkingen op correcte wijze op te pakken en op te lossen. In de enquêtes wordt er dan ook speciaal gevraagd naar de houding ten opzichte van de klant.

Op basis van de antwoorden van de klanten is een rangschikking gemaakt van de top 3 van de meest vriendelijke kantoormedewerkers van van de verhuizers van Mondial Movers uit de in het land aanwezige 28 vestigingen. Mondial Veldhoen Verhuizingen wist beslag te leggen op de tweede plaats. Albert Veldhoen heeft de award tijdens de jaarvergadering van Mondial Movers uit handen van algemeen directeur Tom Stuij in ontvangst mogen nemen.

Mondial Veldhoen Verhuizingen is een ambitieus Deventer verhuisbedrijf. Het verhuisteam zet zich dan ook volledig in om van iedere verhuizing een feest te maken. En dat al bijna 150 jaar lang! Of dit nu een verhuizing binnen Nederland of internationaal is, de verhuizer uit Deventer kan elke verhuizing op alle facetten verzorgen. Ook aanvullende diensten, zoals (tijdelijke) opslag, het demonteren en monteren van meubels en nog vele andere verhuisdiensten worden door het verhuisbedrijf aangeboden.