Logo klantenvertellen.nl

9.0 score 100% aanbeveling

Piano verhuizen: vakmanschap in beeld

Bij een verhuizing gebeurt het regelmatig dat er bijzondere objecten verhuisd moeten worden. Het team van de Mondial Movers Waaijenberg Groep heeft laatst bijvoorbeeld een kostbare piano verhuisd. Om dit mogelijk te maken werd er samengewerkt met de Koninklijke Saan.

piano verhuizen
Een piano verhuizen vereist ervaring en vakmanschap.

In twee dagen tijd werd de gehele inventaris verhuisd van Amsterdam naar Nijmegen, waaronder enkele bijzondere objecten. Om dit in goede banen te leiden is vakmanschap en inzicht nodig. De Mondial Movers Waaijenberg Groep is gecertificeerd Erkend Verhuizer en heeft daardoor de kennis in huis om bijzondere items veilig te vervoeren. Dat begint met een goede voorbereiding: het zorgvuldig inpakken van de inboedel. Zeker bij muziekinstrumenten luistert het heel nauw om dit met de juiste beschermingsmiddelen te doen.

Piano verhuizen

“Het kon dan ook met recht een bijzondere verhuizing genoemd worden”, vertelt Piet van der Wal, CEO van de Mondial Movers Waaijenberg Groep. Aangezien het niet mogelijk was om bepaalde items, zoals de vleugel, door het trappenhuis te verhuizen, werd er gezocht naar een andere oplossing. “Om de piano en een aantal andere objecten van onze klant vlekkeloos uit te huizen was de inzet van een kraan nodig. Daarom hebben we de hulp van Koninklijke Saan ingeroepen. Zij hebben ervaring met het hijsen van waardevolle spullen.” Het verhuisbedrijf zorgde daarna voor het vervoer naar de nieuwe locatie en het inhuizen.
“Wat wij vaak terug horen van onze klanten is dat wij ons vak verstaan. Ze vinden het prettig om te merken dat ze alles met een gerust hart uit handen kunnen geven. Wij zorgen ervoor dat de verhuizing goed geregeld is en dat we zuinig omgaan met waardevolle items.”