Logo klantenvertellen.nl

9.0 score 100% aanbeveling

Piano in Haarlem verhuisd door Friese verhuizers

Piano in Haarlem verhuisd door Friese verhuizers Mondial Friesland Verhuizingen

De Mondial Movers vestiging in Friesland, Mondial Friesland Verhuizingen heeft collega Mondial Baars Verhuizingen geholpen met klus in het gemeentehuis van Haarlem. Als extra klus kwam daar het vervoeren van een piano bij. De heer van Wijk stond vreemd te kijken toen er een verhuisbedrijf uit Friesland kwam voorrijden. De Mondial vestigingen zijn altijd bereid om elkaar te helpen, dat blijkt maar weer! De Leeuwarder Courant heeft er op 28 januari een bericht aan gewijd.

De heer van Wijk uit Haarlem had Mondial Baars Verhuizingen gevraagd om zijn piano te verhuizen. Mondial Baars Verhuizingen is onderdeel van Mondial Movers met 28 zelfstandige vestigingen. Wanneer een vestiging hulp nodig heeft, springt een andere Mondial vestiging graag bij. De verhuizers uit Haarlem waren al druk bezig.

Na het verhuizen van de piano ging het team uit Friesland hard aan de slag in het gemeentehuis in Haarlem samen met collega verhuizers. In het gemeentehuis in Haarlem was asbest ontdekt en moest snel worden leeggeruimd. De verhuizers van Mondial Movers staan altijd klaar voor de klant en voor elkaar.