Logo klantenvertellen.nl

9.0 score 100% aanbeveling

Spannend personeelsuitje voor Mondial Movers: een Moorddiner!

De medewerkers van Mondial Movers in Alblasserdam hadden op dinsdag 30 januari 2018 wel een heel spannend personeelsuitje op de agenda staan: een Moorddiner!

Personeelsuitje Mondial Movers

In afwachting van het Moorddiner, dat werd georganiseerd door TB Events.

Enigszins gespannen vertrok het team aan het einde van de werkdag naar grand café Dordts Genoegen, waar het Moorddiner zou plaatsvinden. Onder het genot van een smakelijk driegangendiner werd de ploeg uitgedaagd om de ‘moord aan boord’ op te lossen. Door middel van een video werd een plot geschetst van een gruwelijke moord op een schip. Wie is de dader? Wat was het motief? En met welk moordwapen werd de moord gepleegd?

Personeelsuitje Moorddiner

Aan de medewerkers van Mondial Movers de taak om dit uit te zoeken. De groep werd in twee teams opgesplitst. Aan de hand van cryptische puzzels en verborgen aanwijzingen moest er uitgezocht worden wat er precies was gebeurd op de avond van de moord. Fanatiek streden de teams tegen elkaar en kropen ze in de rollen van de verschillende verdachten. Het team dat aan het eind van het diner het dichtst bij de oplossing kwam, werd tot winnaar verkozen.