Logo klantenvertellen.nl

9.0 score 100% aanbeveling

Personeel Mondial Centrum geslaagd voor VCA

Mondial Centrum Verhuizingen stond vorige week in het teken van veiligheid op de werkplek. In twee groepen volgden vijftien medewerkers een incompany training VCA. De afkorting VCA staat voor: Veiligheids – Checklist – Aannemers. Elke werknemer van het verhuisbedrijf, gevestigd in Maastricht, bezit nu een diploma Basisveiligheid VCA of VOL VCA.

De tweedaagse training werd gegeven door Hans van der Steenhoven van VTL Opleidingen. Op de laatste dag namen twee examinatoren van PBNA het examen af. Onverwachts voerde het CCV uit Arnhem een steekproef uit om te toetsen of het examen op de juiste wijze werd afgenomen; alles was prima orde. Na afloop van het examen ontvingen de deelnemers direct de uitslag. Iedereen is geslaagd.

De training Basisveiligheid VCA geeft deelnemers inzicht in alle veiligheidsaspecten, die bij operationele werkzaamheden voor kunnen komen. Er wordt ingegaan op de Arbo-wet, risico’s en preventie, veilig werken met gereedschappen, gevaarlijke stoffen en persoonlijke beschermingsmiddelen.