Logo klantenvertellen.nl

9.0 score 100% aanbeveling

Pensioenvoorlichting voor medewerkers Mondial Movers BV

Het regelen van een pensioen kan veel vragen oproepen bij werknemers. Daarom organiseerde Mondial Movers BV voor haar personeel van het kantoor in Alblasserdam een voorlichtingsbijeenkomst in samenwerking met DRV Accountants & Adviseurs.

pensioen voorlichting

Mondial Movers heeft geen pensioenverzekering voor haar medewerkers: de verhuisorganisatie ziet dit als verantwoordelijkheid van de medewerkers zelf. Daarnaast geeft ze medewerkers graag de mogelijkheid om hun pensioen in te richten zoals zij het zelf het prettigst vinden.

Pensioen opbouwen

Adviseur Mariëlle Spuijbroek van DRV Accountants & Adviseurs was uitgenodigd voor een presentatie waarin ze uitleg gaf over belangrijkste aspecten rondom het regelen van een pensioen. Hoeveel pensioen is er nodig en welke mogelijkheden zijn er om zelf pensioen op te bouwen? De adviseur liet alle opties zien en gaf daarbij aan welke voor- en nadelen er zijn. Tussendoor was er alle ruimte voor het stellen van vragen. Mariëlle heeft ruim twintig jaar ervaring in het vak en kon aan de hand van rekenvoorbeelden een helder beeld schetsen.
Na afloop van de interactieve presentatie werd er gezamenlijk gegeten en konden de medewerkers alle informatie even laten bezinken.