Logo klantenvertellen.nl

9.0 score 100% aanbeveling

Verrassing voor Paul van den Elzen vanwege 25-jarig jubileum bij Mondial Vlugo

Nietsvermoedend arriveerde Paul van den Elzen op donderdag 21 juni op het kantoor van Mondial Vlugo Verhuizingen voor een normale werkdag. Bij aankomst werd hij echter feestelijk onthaald door zijn collega’s: Paul is vandaag officieel 25 jaar in dienst bij het familiebedrijf. Mondial Vlugo had dan ook een grote verrassing voor hem in petto: Paul kon diezelfde dag nog met zijn vrouw naar Schiphol voor een weekendje Barcelona!

Paul van den Elzen Mondial Vlugo

Bij aankomst op het kantoor in Den Bosch was er een grote ballonnenboog en een mooie fotocollage op de gevel van het pand om Paul in het zonnetje te zetten voor zijn jarenlange inzet voor het bedrijf. Met een smoes was zijn weekend volgepland en zodoende was de verrassing dan ook groot toen hij te horen kreeg dat hij diezelfde dag door kon rijden naar het vliegveld voor een weekendje weg met zijn vrouw. “Het is hartstikke leuk dat er zoveel moeite is gedaan om dit te regelen voor ons: we waarderen het enorm!”

Passie

Als telg van een echte verhuisfamilie wist Paul al op jonge leeftijd dat hij in de verhuisbranche aan de slag wilde. Mondial Vlugo Verhuizingen werd opgericht door zijn opa en werd later overgenomen door zijn vader. Paul behaalde alle benodigde diploma’s en kon daardoor al snel aan de slag op de wagen. Later nam hij het werk van pa Van den Elzen over als taxateur. Samen met zijn broer Marc staat hij aan het roer van het familiebedrijf. “De afgelopen 25 jaar zijn voorbij gevlogen. Als je passie hebt voor je werk en van je baan houdt, dan gaat de tijd snel. Het mooie aan dit vak is de afwisseling in het werk: je komt overal, ontmoet veel mensen en elke dag is anders. Je zou er een boek over kunnen schrijven wat je allemaal mee maakt als verhuizer!”

Paul van den Elzen

Paul van den Elzen