Logo klantenvertellen.nl

9.0 score 100% aanbeveling

Partnercertificaat Locus verlengd

De samenwerking tussen Mondial Movers en Locus wordt in 2015 voortgezet. Onlangs heeft Mondial Movers, de vriendelijke verhuizer van Nederland, hiervoor het officiële partnercertificaat ontvangen.

partnercertificaat mondial movers

Mondial Movers is vorig jaar officieel partner geworden van Locus, een netwerk dat zich inzet om landelijk opererende bedrijven te helpen om mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt op een productieve manier in te zetten. Het samenwerkingsverband tussen Mondial Movers en Locus richt zich vooral op de SROI zoals die aangeboden wordt aan contractpartners van de verhuisorganisatie.

Locus is een uniek netwerk van bedrijven, gemeenten en sw-bedrijven en ondersteunt bij het maken van bedrijfsaanpakken. Het Locus Netwerk zorgt ervoor dat de verschillende partners elkaar beter vinden, met als doel om werkzoekenden een nieuwe start op de arbeidsmarkt te laten maken.

Samen met Locus zoekt Mondial Movers, de vriendelijke verhuizer van Nederland, naar oplossingen om in de toekomst op projectbasis in alle vestigingen werkzoekenden met een achterstand tot de arbeidsmarkt aan het werk te hebben.